Campionat de Catalunya de MTBO

El Campionat de Catalunya de MTBO del 2021, que des de La Nova Fita organitzem el proper 3 d’octubre, i previst inicialment a Sant Martí de Tous, tindrà lloc finalment a Vilanova d’Espoia, municipi de la Torre de Claramunt, a l’Anoia.

Els motius del canvi son els incendis del mes de juliol, que ens feien reduir l’extensió del mapa i canviar el format, així que amb comú acord amb l’ajuntament de Sant Martí de Tous, hem decidit ajornar la prova prevista en aquest municipi pel 2022.

Finalment doncs, el Campionat de Catalunya de MTBO, també prova popular, tindrà lloc a Vilanova d’Espoia i es desenvoluparà en format clàssic, lineal, i no com a rogaine, tal i com s’havia anunciat prèviament. Creiem que per un Campionat és més adient fer-ho d’aquesta manera.

A l’enllaç http://lanovafita.com/ca/campionat-de-catalunya-mtbo/ hi trobareu la informació de la prova.

Les inscripcions s’obriran en breu i només es podran fer anticipadament, fins el dia 28 de setembre a les 23:59h i amb descompte fins el 21 de setembre, i  des de la pàgina d’inscripcions de la FCOC http://inscripcions.orientacio.cat:8000/#/form/races

La participació pot ser en categories oficials puntuables pel Campionat de Catalunya de MTBO, però també en categories no oficials, populars i d’iniciació.